omgeving1
omgeving4
IMG_10431
omgeving2
IMG_52371

Het jaar 2021 is natuurlijk raar en vreemd begonnen...

We zitten nog midden in de Loc down en moeten ons er doorheen slaan met zijn allen. Als verhuurders van www.vakantiehuizentexel.nl merken dat we juist nu veel boekingen in het laagseizoen krijgen van mensen die bewust kiezen voor Texel en de rust en de ruimte van onze huizen aan de Rozendijk.

Het zijn bijvoorbeeld gezinnen die in de vakantiehuizen thuis onderwijs geven aan de kinderen en in de pauzes lekker gaan fietsen, wandelen of naar het strand.

Of het zijn het personen die normaal op kantoor werken en nu thuis moeten werken maar de stad of drukte willen ontvluchten. Alle vakantiehuizen zijn aangesloten op snel internet en via het glasvezel netwerk waardoor je prima online kan vergaderen via Teams of Zoom. Dat is toch heerlijk online werken met uitzicht over de landerijen waarbij soms met een fazant op het terras. Ook hoor je in De Dennenbossen vaak de specht, koolmees en pimpelmees en met wat geluk zie je in de avonduren een uil vliegen.

Natuurlijk heeft Texel nu ook zijn Corona beperkingen waarbij restaurants en niet essentiële winkels zijn gesloten, en ook hier gaan we met een persoon en mondkapje op naar de supermarkt. Maar het eiland beschikt ook over veel Take away oplossingen naast snacks ook heerlijke diners vaak zelfs met meerdere gangen en ook de boodschappen kunnen door de meeste supermarkten gewoon in het vakantiehuis worden gebracht.

Dus ben je op zoek naar een veilige plek om op een andere manier door deze Loc down te gaan overweeg dan eens een van onze vakantiewoningen. We ontvangen je graag volgens de RIVM richtlijnen op de Rozendijk. Geniet van de vrijheid van een eiland en laat de wind door je haren waaien.

De Covid crisis kunnen we hiermee niet voor u oplossen maar we kunnen u wel een optie bieden om veilig en verantwoord de natuur op te zoeken en eventueel thuisonderwijs of uw werk door te laten gaan.

Al sinds de jaren ‘70 van de vorige eeuw zitten we aan de Rozendijk en hebben vele gasten voorbij zien komen ook buiten de zomervakantie om kwamen die met een doel, de ene om in alle rust een proefschrift te schrijven of om een periode tussen twee banen of twee huizen te overbruggen, om in alle rust een dieet te volgen zonder verleidingen, de conditie op te bouwen, en zelfs om een boek te schrijven. Vele schrijvers schreven hun boeken, muziek of cabaret op Texel in alle rust en afzondering.

Naar de toekomst toe ontvangen we u uiteraard graag weer als vanouds, lekker genieten van het zonnetje en een drankje op het terras, de vele evenementen, feesten en andere gezelligheid. Maar voor nu heeft het eiland nog veel te bieden, Immers de frisse zeelucht, de mooie wolkenluchten, vele wandel en fietspaden, zeevissen aan het strand of vogels spotten. Maar ook een hardlooprondje of fietsen met de mountainbike behoort tot de mogelijkheden. Een trend deze winter is o.a voor de gevorderde sporter het Kite-surfen in de branding of een stukje zwemmen in de zee om je weerstand te verhogen.

Kijk eens op onze website en probeer het eens!

Het team van www.Vakantiehuizentexel.nl

Maarten-Jeroen & Simon